Diskuse pro článek Fórum:
Nazdárek, chtěla bych poprosit o smazání všech mých článků povídky The Damned. Mám rozepsanou jinou verzi.
MillieFarglot >> Díky moc.
Já jsem právě byla zvyklá z blogu, že to co napíšu, tak to se hned zveřejní. Tady to koukám má jiný systém.
TryingInnocent: Do nejakých troch dní, ale môže to byť rôzne.
Ahoj, chtěla bych se zeptat, do kolika dnů se zveřejňují články, které napíšu?
Chensie, tvůj první odstavec mi přišel lehce arogantní, ale nechám to být - rozhodně se nechci hádat. :) Každý se na věci díváme různě.
Taky toho tady nečtu moc, ale to je jen tím, že nemám čas.
Pokud hledáš nějakou knihu o dospělácích, tak zvol knihu od profesionála. ;) Na amatérských stránkách toho náročný čtenář moc nenajde.
Mohla bych ti však tady poradit jednu povídku, která mě dostala! A nejen mě. Je napsaná skvěle a tajuplně, takže nevíš, co čekat. A autorka přidává kapitoly rychlým tempem. Určitě za zkoušku stojí. Doporučovala jsem ji několika svým známým a byli nadšení.
http://ourstories.stmivani.eu/10-shrnuti/povidky-od-talenntativeking/
Ahoj,
mám pocit, že se tu poslední dobou se čtením moc nechytám. Povídky, které si přečtu, mají styl a jsou i povětšinou dobře napsané, ale není to téma, které by mě zaujalo. Mám ráda promyšlené příběhy, na kterých si dal člověk záležet a ta snaha je tam vidět. Tzv. příběhy pro dospělé, protože pubertální holčiny, které bydlí s maminkou, už jsem číst přestala. Každý z nás k tomu dojde, to je hold osud. :o))
Takže jestli někdo napíše příběh, kde budou převládat dospělí a nebude se to odehrávat pod rodičovskými křídly, uděláte mi velkou radost! :o)
Chtěla bych se zeptat, jaký je Váš styl? Zajímá mě, co čte většina a co outsideři, jako já. Berte to jako malý průzkum ze zvědavosti. Díky za odpovědi ,o)
Ahoj... Mooooc moooc pěkné stránky a je pravda, že se tady člověk nenudí.. Kolik je tu tak asi příběhů? Nejde to spočítat
. Nejvíc se mi líbí tajuplné povídky
Ahojky. :) chtěla bych se zeptat jak se sem přidává povídka? Musí na to být povolení? děkuji.
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak můžu přidávat povídky...
Předem děkuju
Ahojky
Prosím Vás mám takový problém,vůbec mi nejde dát do profilu obrázek který jsem si vybrala na googlu
Jak si ho tam můžu dát?
Přidat komentář:
- Lesk a bída příštích dní - I. část
- The Betrayal's Price - Prolog
- Budu tam
- English Gentleman - 1. kapitola
- Smrťák 3 (1. část)
- Setkání v lese
- The Killing Past (Prolog)
- Smrťák 2 - Kylův život za tajnými dveřmi 1/2
- Zdrávas Maria
- Smrťák 2 (1. část)
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Jak přidám povídku? poslední články
poslední komentáře
Kdo je tu z členů? Klikni!